IOSC – The International Oil Spill Conference ja Exhibition, Portland, OR, USA, 23.-26. toukokuuta 2011

Tapaa meidät Portlandissa!

IOSC merkittävä kaikkialla maailmassa sijaitsevien öljyntorjunta-asiantuntijoiden kokoontuminen.

Toivomme tapaavamme sinut IOSC-näyttelyssä ja -konferenssissa (International Oil Spill Conference ja Exhibition) Oregonin Convention Centerissä Portlandissa 23.-25. toukokuuta. Korostamme ja esitämme muutamia uusimpia innovaatioitamme öljyntorjunta- ja puhdistusteknologioista. Esillä on myös muutamia uusimpia uuden sukupolven keräimiä, joiden kapasiteetti on testattu. Huolehdi, että käyt näyttelyosastolla 601!

IOSC järjestetään kolmen vuoden jaksoissa yhteistyössä Interspill ja Spillcon -konferenssin kanssa. IOSC 2011 -näyttelyn puheenjohtaja on Exxon Mobile Oil -yhtiön Bill Lerch. IOSC:n muuttumisen yhteydessä kolmivuotiseksi jaksoksi globaalisti tunnustetut Interspill ja Spillcon -konferenssit pidetään myös kolmen vuoden jaksoissa. Lamor toivottaa sinut tervetulleeksi myös messupaikalleen Interspill-konferessissa Lontoossa ensi vuonna.