Lamor tekee enemmän – tarjotut palvelut

Lamor on hyvin tunnettu öljytorjuntalaitteiden valmistaja, mutta se on enenevässä määrin tuottanut muita palveluita ja ratkaisuja vuosien kuluessa vastauksena asiakkaiden vaatimuksiin, ja on kerännyt runsaasti kokemuksia ja asiantuntemusta kyseisillä alueilla. Lamor on aina pyrkinyt täyttämään loppukäyttäjän tarpeet ja kysynnän, ja voi tarjota seuraavat lisäsovellukset ja tähän liittyvät palvelut öljyntorjuntalaitteisiinsa:

Öljyntorjuntapalvelut

Öljyntorjuntapalvelut voivat vaihdella pätevän henkilökunnan avusta onnettomuuksien komennuksissa sekä onnettomuuden puhdistuksesta. Lamorin hätävalmiustiimi (LRT) on kasvanut merkittävästi kooltaan vuosien aikana, ja äskettäinen reagointi Meksikonlahden onnettomuuteen osoitti sen toimialan, kyvyt ja joustavuuden parhaimmillaan yhdistettynä perusteelliseen tietämykseen ja asiantuntemukseen.

Hätäsuunnittelu ja riskin arviointi

Hyvä hätäsuunnittelu ja riskin arviointisuunnitelma muodostavat onnettomuuksien menestyksekkään käsittelyn selkärangan. Lamorin tiimissä on lukematon määrä asiantuntijoita, joilla on laaja globaali kokemus öljyntorjuntatoimenpiteistä ja hätäsuunnittelusta. Tämän seurauksena se on kutsuttu joko käyttöönottamaan tai tarkastamaan suunnitelmia ja toimenpiteitä ja tarjoamaan näkemyksiä parhaasta käytettävissä olevasta teknologiasta ja ratkaisuista onnettomuuksiin.

Koulutus

Lamor tarjoaa myös aina intensiivisen koulutuksen laitteiden toimituksen yhteydessä. Se tunnustetaan myös IMO-sertifioituna koulutuskeskuksena, joka on useita vuosia järjestänyt täyden valikoiman IMO-öljyntorjuntakursseja. Tämän lisäksi tiimissä on päteviä HAZWOPER- kouluttajia ja suljetun tilan kouluttajia sekä terveys- ja turvallisuusasiantuntijoita.

Kunnossapito ja huolto

Lamor jatkaa toimitettujen laitteiden tarkastamista ja huoltamista varmistaakseen, että öljyntorjuntatoimenpiteisiin ollaan valmiudessa. Vuonna 2011 Lamor Corporation lanseeraa kokonaisvastuullisen huolto-ohjelman myynnin jälkeisiä palveluita varten. Huolto-ohjelma tarjoaa asiakkaille seuraavaa:

• Suunnitellut ehkäisevät huoltotoimenpiteet jokaiselle Lamorin toimittamalle tuotteelle
• Kuukausittainen/Neljännesvuosittainen/Vuosittainen työaikataulu
• Yksittäiset sarjakoodit kaikille Lamorin toimittamille tuotteille
• Verkkopohjaiset työtilaukset
• Yksinkertaiset tietomerkinnät
• Konerekisteri
• Varaosarekisteri
• Odottamattoman laitevian vikailmoitus
• Erilliset asiakaskansiot, joissa ainoastaan asiakas voi käyttää tiettyä laitetta

Lamor jatkaa investoimista tutkimukseen ja kehitykseen ja pyrkii olemaan öljyntorjunta- ja keräämisalan eturintamassa. Lisäksi yhtiö pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaat ratkaisut, joiden avulla ehkäistä, imeyttää ja kerätä öljyä vuoto-onnettomuuksissa.

Pyydä lisätietoja aluejohtajaltasi.

Communicating effectively can give liberal arts majors a leg up when it comes to success in college students doing homework the insurance industry.