Lamorin edustuksen lisääminen Omanissa

Lamor Oman jatkaa toimintojensa vahvistamista Omanin sulttaanikunnassa ja tarjoaa lisäpalveluita paikallisille asiakkaille. Mennyt vuosi oli toinen menestyksekäs vuosi Lamor Omanille, jonka aikana se monipuolisti palveluitaan ja lisäsi öljyntorjuntalaitteiden asentamista öljyntorjuntatukikohtiinsa. Vaikka vuosi oli hiljainen vuoteen 2009 verrattuna öljyntorjunnan hätätoimenpiteiden osalta, Lamor Oman ryhtyi suorittamaan erilaisia palveluita säiliön puhdistuksesta vaarallisten materiaalien käsittelyyn ja siirtoon. Tämä johtui suuresti kahdesta tekijästä:

1.) Lamor sai Omanin ympäristö- ja ilmastoministeriön kanssa tekemänsä läheisen yhteistyön ansiosta vaarallisten materiaalien käsittelylisenssin. Uudistettu lisenssi laajemmalla käyttöalueella mahdollisti Lamor Omanin lisäpalveluiden tarjoamisen Omanissa.

2.) Koko Lamor Omanin tiimi johti ja suoritti tiukkoja kursseja suljettuihin tiloihin menemisestä ja suljettujen tilojen pelastuksesta. Näin yhtiö osoitti, että se oli riittävän monipuolinen ja joustava sopeutumaan ja täyttämään paikallisten markkinoiden vaatimukset.

Erityisiin virstanpylväisiin kuuluu: 1) paksun raakaöljyn kuljettaminen 10 000 mᵌ Omanista Bahrainin kuningaskuntaan. Toimenpide voitiin suorittaa vain Lamorin GTA50:llä öljyn viskositeetin ja vaaditun työvoiman ansiota: 15 rekkaa ja 2 alusta. Operaatio suoritetaan ennätysajassa tiimin suorittaman huolellisen ja pikkutarkan suunnittelun ja toteuttamisen ansiosta.

Uusien tarjottujen palveluiden lisäksi Lamor Oman reagoi joukkoon öljyvuotoja Omanissa ja järjesti useita koulutuksia öljyntorjunnasta, vaarallisten jätteiden käsittelystä, suljettuihin tiloihin menemisestä ja turvallisuudesta ja terveydestä sekä luokkahuoneessa että kahdessa kentällä järjestetyssä hätätilaharjoituksessa.

Lamor Omanin tiimi jatkoi riskin arviointikoulutusta ja hätäsuunnittelua päivittääkseen toimenpiteet suurimmalla osalle asiakkaistaan Omanissa.

Avain yrityksen menestykseen on ollut tiivis kommunikointi koko Lamor Corporationissa erityisesti yhdistämällä mukaan Lamorin Lähi-idän tiimin, joka on tarvittaessa voinut tarjota tukea asiantuntemuksen ja laitteiden muodossa. Toinen myötävaikuttava tekijä oli, että Lamor Omanin tiimi pystyi myös luottamaan asiakkaidensa tarvitsemien uusien laitteiden nopeaan toimitukseen, mistä seurasi Lamor Corporationin positiivisen maineen jatkuminen, joka sillä on alueella globaalina öljyvuotojen puhdistuksen ja torjunnan toimittajana.

Oman Lamor on todistanut, että se on paljon enemmän kuin vain laitteiden valmistaja. Se kykenee toimittamaan öljyntorjuntalaitteiden ja -ratkaisujen lisäksi paljon enemmän!