MIOGE – Moscow International Oil & Gas Exhibition Moskova, Venäjä, 21.-24. kesäkuuta 2011

Tapaa meidät joka toinen vuosi järjestettävässä MIOGE-näyttelyssä, joka on Venäjän suurin ja tunnetuin öljy- ja kaasualan näyttely. Se on maailman suurimpien öljy- ja kaasuyhtiöiden ja tärkeimpien käyttäjien ja toimittajien kohtauspaikka. Lamorin messupiste sijaitsee aulassa 1, hallissa 2, paikalla 2166.

Jokaisessa MIOGE-tapahtumassa nähty jatkuva kasvu on todistus nousevilla Venäjän markkinoilla olevasta liiketoimintamahdollisuuksien runsaudesta. Näyttely mahdollistaa kansainvälisten öljy- ja kaasuyhtiöiden tapaavan ja rakentavan suhteet paikallisten käyttäjien ja toimittajien kanssa Venäjän energia-alalla.

MIOGE:ssa on edustettuna enemmän paikallisia energiayhtiöitä kuin missään muussa maan öljy- ja kaasutapahtumassa, ja se on tärkein näyttely, joka antaa pääsyn paikalliseen energiateollisuuteen.