Tapaa meidät Moskovassa

The 11th Moscow International Oil & Gas Exhibition (MIOGE), 21. – 24. kesäkuuta 2011, Expocentre Moskovassa, Venäjällä.

Tapaa meidät joka toinen vuosi järjestettävässä MIOGE-näyttelyssä, joka on Venäjän suurin ja tunnetuin öljy- ja kaasualan näyttely. Se on maailman suurimpien öljy- ja kaasuyhtiöiden ja tärkeimpien käyttäjien ja toimittajien kohtauspaikka. Lamorin näyttelyosasto sijaitsee aulassa 1, hallissa 2, osastolla 2166.

Jokaisessa MIOGE-tapahtumassa nähty jatkuva kasvu on osoitus runsaista liiketoimintamahdollisuuksista kasvaille Venäjän markkinoille. Näyttely mahdollistaa kansainvälisten öljy- ja kaasuyhtiöiden kohdata toisiaan ja rakentavan suhteet paikallisten käyttäjien ja toimittajien kanssa Venäjän energia-alalla.

MIOGE:ssa on edustettuna enemmän paikallisia energiayhtiöitä kuin missään muussa maan öljy- ja kaasutapahtumassa, ja se on tärkein näyttely, joka antaa suoran pääsyn paikalliseen energiateollisuuteen.