Tule tapaamaan meitä Brasilian OTC-konferenssin merkeissä 4.-6. lokakuuta 2011 Brasiliassa

Tule mukaan Rio de Janeiron Riocentrossa järjestettävään OTC-konferenssiin (Offshore Technology Conference, offshore-alan näyttely ja konferenssi, OTC Brasil). OTC-konferenssi on perinteisesti järjestetty Houstonissa, Teksasissa, mutta tänä vuonna se järjestetään kuitenkin ensimmäistä kertaa Etelä-Amerikassa, Brasiliassa, jossa järjestetään OTC Brasil 2011 -konferenssi ja näyttely – ja tietenkin Lamor tulee olemaan paikan päällä! Uusimmat offshore-alan öljyntorjunta-teknologian ja laitteiden innovaatiot ovat esillä osastolla 224 hallissa 3.

OTC perustettiin vuonna 1969 ja se on maailman ensimmäinen offshore-alan kehitystapahtuma poraustyön, tutkimuksen, tuotannon ja ympäristönsuojelun alalla. Konferenssi sijoittuu suurimpien vuosittain järjestettävien messujen joukkoon Yhdysvalloissa ja on kymmenen suurimman joukossa osallistujamäärän osalta. Yleisömäärä ylittää jatkuvasti 50 000, ja enemmän kuin 2 000 yritystä osallistuvat näyttelyyn. OTC:ssä on osallistujia kaikkialta maailmasta, ja yli 110 maata on ollut edustettuna äskettäin järjestetyissä konferensseissa.

Tavataan Riossa!